Sebastiaans Hoeve
home onze honden puppies nieuws contact Hannes Hay


Hannes Hay van de Sebastiaanshoeve (roepnaam Hannes), geb. 4-03-2012 is een hond uit onze eigen foklijn (Vader: Cisco Cas van de  Sebastiaans Hoeve en moeder: Birthe Be van de Sebastiaans Hoeve) Hannes is de Benjamin van onze honden en de enige reu. Hannes heeft een ontzettend vriendelijk karakter en de suikeroom van de pups in huis. Hannes is net begonnen aan een jachtcursus een hele leuke nieuwe uitdaging!


Op de clubmatch 2013 in Barneveld heeft hij de 4de prijs gehaald.

Keurverslag;

Krachtige volle reu. Werklustig totaalbeeld. Prima hoofd, mag een tikje droger. Royale borstpartij, mooi diep opgeribd. Prima gehoekte voorhand, achterhand correct gehoekt nog een tikje steil in bekken, waardoor wat lage staartaanzet. Prima vacht. Prima karakter. Gaat als een echte Drent. Uitmuntend.  


Op de CAC-show Nederlandse Hondenrassen 2013 in Zwolle heeft Hanes Hay de 1ste prijs behaald in de Jeugdklasse voor reuen.

Keurverslag;

Reu van mooi type die al erg volwassen aan doet. Mooi reuen hoofd. Prima oor. Oog mag een tikje donkerder. Goed gebit. Iets open lip. Goede boven en onder belijning. Goed lichaam en bijpassende benen en voeten. Evenredig gehoekt voor en achter. Prima beharing. Bevedering moet zich verder ontwikkelen. Gaat met uitgrijpend gangwerk door de ring. Uitmuntend!


Bent u nieuwsgierig geworden naar de stamboom van deze kanjer, klik dan hier….