Sebastiaans Hoeve
home onze honden puppies nieuws contact Zodiac


Zodiac van de Sebastiaans Hoeve (roepnaam Sproet), geb. 22-01-2006. (Vader Maarten Meike van Groevenbeek en moeder Odie van de Sebastiaans Hoeve). Zodiac is een reu die ik door overlijden van zijn baas terug heb gekregen. Gelukkig heb ik een geweldige nieuwe baas voor hem gevonden waar hij helemaal zijn draai heeft gevonden. Het bleek een erg lieve mooie reu te zijn die ik als partner van Birthe Be voor haar laatste nestje wel zag zitten.


Ik heb van de reu HD foto's laten maken en deze waren erg goed. HD A, 40 norgbergwaarde, wat super goed is en zeker voor een hond van die leeftijd.

Ook de ogen werden nagekeken en zonder afwijkingen bevonden.

We hebben hard gewerkt aan de twee kwalificaties. Op de reuendag kreeg hij een uitmuntend, en in Zwolle op de grote hondenshow werd hij zelfs 1ste in de openklasse met ook een uitmuntend! Helemaal een mooie prestatie als we weten dat de hond totaal geen show ervaring heeft.


In Eindhoven heeft Zodiac zijn 1ste kampioenspunt gehaald. Hij is beste van het ras, als je 4 keer de beste reu bent geworden dan ben je Nederlands Kampioen. We zijn op de goede weg!


Zodiac staat nu ook op de officiële dekreuenlijst van de vereniging.


Voor de stamboom klik hier.